CG Jensen lærlinge kæmpede for at blive Danmarks bedste struktører

07-05-2018CG Jensen lærlinge kæmpede for at blive Danmarks bedste struktørerKan en konkurrence i godt håndværk sammenlignes med en sportsgren? I hvert fald kan man have talent for godt håndværk, og det blev forleden hyldet, da 50 udvalgte lærlinge fra hele Sjælland kæmpede det bedste, de har lært i forskellige håndværksdiscipliner. Det skete til de lokale […]

Kan en konkurrence i godt håndværk sammenlignes med en sportsgren?

I hvert fald kan man have talent for godt håndværk, og det blev forleden hyldet, da 50 udvalgte lærlinge fra hele Sjælland kæmpede det bedste, de har lært i forskellige håndværksdiscipliner.

Det skete til de lokale skolemesterskaber i Næstved, hvorfra vinderne går videre til DM i Skills – danmarksmesterskaberne for unge fra erhvervsuddannelserne.

CG Jensens to deltagende lærlinge – Gry og Rasmus – konkurrerede over to dage mod andre dygtige lærlinge i at opbygge en væg med stor sværhedsgrad. En væg, der blandt andet havde rundinger, og hvori der skulle isættes et trekantet vindue.

Gry og Rasmus kæmpede bravt – og opnåede en flot andenplads. Førstepladsen gik til sidste års vindere af skolemesterskaberne.

Vi er stolte af, at vores lærlinge repræsenterede CG Jensen så flot og ønsker samtidig vinderne held og lykke med at blive danske mestre i struktørfaget.

Og det vigtigste: Gry og Rasmus har mod på mere! Så vi håber selvfølgelig, at de engang lykkes med at blive Danmarks bedste struktører. Hvor der er talent og vilje, er der vej, og det vil vi i CG Jensen gerne støtte.

Tilbage til oversigt