CG Jensen skal montere endnu en bro på Sluseholmen

Division Stål skal i samarbejde med division Anlæg Vest etablere en 18 meter lang vej- og stibro på Sluseholmen.

Division Stål skal i samarbejde med division Anlæg Vest etablere en 18 meter lang vej- og stibro på Sluseholmen i Københavns Sydhavn. Teamet kan trække på knap 20 års erfaring og et virkelig godt internt samarbejde.

CG Jensen har gennem en årrække opført i alt 23 broer på Sluseholmen i forbindelse med byggemodningen af den nye kanalbydel. Den første bro monterede man i 2005 – endda med det samme hold af medarbejdere.

”Det er de samme mennesker, der er involveret i projektet, der også var der i 2005, både fra division 7110 og division 7120. Så der er mulighed for at trække på noget erfaring”, siger divisionschef i Stål, Henrik Berg.

Succesfuldt samarbejde

Tæller man de øvrige nye kanalbydele Enghave Brygge og Teglholmen med, har CG Jensen monteret i alt 51 broer i Københavns Sydhavn igennem de senere år. Og det interne samarbejde har været i top.

”Projekterne på Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge er eksempler på projekter, hvor indholdet af egenproduktion er næsten 100 procent. Når man tager størrelsen af disse projekter i betragtning, så giver de ikke de store problemer og må siges at være nogle af CG Jensens mest succesfulde projekter. Det er resultatet af et meget, meget velfungerende internt samarbejde”, siger divisionschef i Stål, Henrik Berg.

Den nye vej- og stibro får plads til både biler, fodgængere og cyklister. Den er 13, 6 meter bred og vejer 61 ton. Broen forventes monteret i august 2023.

CG Jensen har gennem 17 år byggemodnet omkring 270.000 kvadratmeter i Københavns Sydhavn.

Broerne på billederne er tidligere opførte broer på henholdsvis Teglholmen og Enghave Brygge.