CG Jensen skal opføre et flydende aktivitetshus i Nordhavn

13-11-2018CG Jensen skal opføre et flydende aktivitetshus i NordhavnCG Jensens division Ramning og Vandbygning har god erfaring med at skabe nye, spændende rammer for byliv i Københavns Havn. Nu er vores jyske vandbyggere valgt til endnu en interessant opgave på vandet. Ved Langebro har de opført den populære havnepromenade Kalvebod Bølge – i Inderhavnen promenadestykket foran BLOX og i Nordhavn den […]

CG Jensens division Ramning og Vandbygning har god erfaring med at skabe nye, spændende rammer for byliv i Københavns Havn. Nu er vores jyske vandbyggere valgt til endnu en interessant opgave på vandet.

Ved Langebro har de opført den populære havnepromenade Kalvebod Bølge – i Inderhavnen promenadestykket foran BLOX og i Nordhavn den meget benyttede havnepromenade Sandkaj.

Nu er vores jyske vandbyggere klar til at skabe endnu flere rammer for et endnu bedre byliv i Københavns Havn – denne gang et flydende aktivitetshus ved Sandkaj i Århusgadekvarteret.

Vi har vundet konkurrencen om at bygge det nye hus sammen med Spectrum Arkitekter. Om begrundelsen skriver By og Havn på deres hjemmeside:

“CG Jensens projekt udmærker sig ved at være et aktivitetshus i godt design, der understøtter kvarterets maritime karakter og åbner sig op mod publikum.”

Det kommende aktivitetshus består af 152 indendørs kvadratmeter, som indrettes med foreningslokale, toilet- og badefaciliteter, sauna, og omklædning.

I CG Jensen glæder vi os rigtig meget til at opføre det spændende projekt, som du kan læse mere om her

Tilbage til oversigt