CG Jensen skal stå for fundamenter og bundplade til Bella Centers nye kongreshal og foyer

10-09-2019CG Jensen skal stå for fundamenter og bundplade til Bella Centers nye kongreshal og foyer CG Jensen skal udføre endnu en opgave for bygherren Solstra Development. Denne gang i et konsortium mellem CG Jensens division Jord, Kloak, Forsyning og Gartner, der skal stå for jord- og kloakarbejderne – og division Beton Øst, der skal stå […]

CG Jensen skal udføre endnu en opgave for bygherren Solstra Development. Denne gang i et konsortium mellem CG Jensens division Jord, Kloak, Forsyning og Gartner, der skal stå for jord- og kloakarbejderne – og division Beton Øst, der skal stå for fundamenter og bundplade til en 7.000 kvadratmeter stor kongreshal og foyer.

Herudover skal Beton Øst også opføre en enkelt betonelementvæg mellem den kommende kongreshal og foyer.

Et godt samarbejde med bygherren er afgørende

CG Jensen har i den seneste tid opført flere byggerier for bygherren Solstra Development – blandt andet flere p-huse, der er placeret et stenkast fra Bella Center.

”CG Jensen agerer professionelt og samarbejdet har båret præg af, at der er godt styr på produktionen og kvaliteten”, har projektchef i Solstra Development, Chris Ammtizfeldt tidligere udtalt om erfaringen med CG Jensen.

CG Jensen afventer nu, om der kan forekomme flere elementarbejder i forbindelse med opgaven.

Byggeperiode: september 2019 – juli 2020

Entrepriseform: Fagentreprise