CG Jensen skal udvide Hempels hovedkvarter

19-12-2018CG Jensen skal udvide Hempels hovedkvarterCG Jensen skal udvide malingproducentens hovedkvarter i Lyngby med et nyt laboratorium med testfaciliteter. ”Vi har en klar vision om at vokse globalt, og her spiller vores Hempel Campus – og ikke mindst vores forsknings- og testfaciliteter – en afgørende rolle”, siger adm. direktør i Hempel, Henrik Andersen om de […]

CG Jensen skal udvide malingproducentens hovedkvarter i Lyngby med et nyt laboratorium med testfaciliteter.

”Vi har en klar vision om at vokse globalt, og her spiller vores Hempel Campus – og ikke mindst vores forsknings- og testfaciliteter – en afgørende rolle”, siger adm. direktør i Hempel, Henrik Andersen om de kommende faciliteter, der skal tiltrække forskere og specialister fra hele verden.

Udover det nye laboratorium skal CG Jensen også opføre 2.000 kvadratmeter kælder samt 3.700 kvadratmeter p-plads på taget.

Tidlig inddragelse

Det første spadestik til udvidelsen blev taget den 27. november. I månederne forinden har CG Jensen gennemgået byggeriet minutiøst med Hempel for at gøre projektet så bygbart som muligt.

”Det er en fordel for alle parter, at vi i en tidlig fase kan optimere byggeriet og derved sikre en gnidningsfri opførelse”, siger divisionschef for Beton Øst, Bendy Zimmerman Pedersen om den tidlige inddragelse i byggeprocessen.

CG Jensen realiserer udvidelsen i et konsortium mellem divisionerne Beton Øst, Stål samt Jord, Kloak & Forsyning.

Udvidelsen forventes færdigudført i sommeren 2019.

Tilbage til oversigt