CG Jensen omlægger uheldsplaget kryds til rundkørsel

18-12-2018CG Jensen omlægger uheldsplaget kryds til rundkørselI lokalområdet har det været omtalt som ’uheldskrydset’; der hvor Kongevejen møder Fredensborgvej i Humlebæk. Nu har division Jord, Kloak, Forsyning og Gartner omlagt krydset til en rundkørsel, der skal forbedre trafiksikkerheden i knudepunktet. Her har man blandt andet opbrudt det eksisterende vejanlæg og udført nye belægninger – herunder […]

I lokalområdet har det været omtalt som ’uheldskrydset’; der hvor Kongevejen møder Fredensborgvej i Humlebæk. Nu har division Jord, Kloak, Forsyning og Gartner omlagt krydset til en rundkørsel, der skal forbedre trafiksikkerheden i knudepunktet.

Her har man blandt andet opbrudt det eksisterende vejanlæg og udført nye belægninger – herunder chausse- og brosten, kantsten, fliser og asfalt.

Man har også opsat skilte, autoværn og belysningsmaster samt udført kørebaneafmærkning og omlagt regnvandsledninger og dræn.

Tilfreds bygherre

Al færdsel i krydset har skullet opretholdes under ombygningen, og CG Jensen har selv forestået alle de nødvendige færdselsregulerende foranstaltninger i perioden.

Både trafikregulering samt udførsel blev rost af de lokale politikere ved indvielsen af rundkørslen.

”Alle udfordringer er håndteret på bedste vis,” sagde borgmester Thomas Lykke Pedersen, der glæder sig over den nye flotte indgang til byen.

“Til foråret kommer der blomster på højene. Det gør naturligvis blot indgangen til Humlebæk endnu flottere.”

 

Tilbage til oversigt