CG Jensen vinder totalentreprise på Rolighedsvej Bycampus

CG Jensen skal i totalentreprise opføre 677 boliger på et nyt campus-område på Frederiksberg. Rolighedsvej Bycampus opføres af ejendomsselskabet NREP.

CG Jensen skal i totalentreprise opføre 677 boliger på et nyt campus-område på Frederiksberg. Rolighedsvej Bycampus opføres af ejendomsselskabet NREP.

”Det betyder rigtig meget for os, at NREP har valgt CG Jensen som totalentreprenør på dette spændende projekt”, fortæller divisionschef for division Byggeri Øst, Claus Baumann og tilføjer:

”Projektet har fra start nydt godt af et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem bygherre, leverandører og CG Jensen. Vi har haft en rigtig god tilbudsproces og dialog – og nu glæder vi os i Byggeri til at rykke ind på byggepladsen, hvor vores kollegaer fra division Beton Arcon allerede er kommet godt i gang med at opføre råhuset.”

Claus Baumann henviser til, at CG Jensen allerede er godt i gang på det nye campus-område på Frederiksberg, hvor man har påbegyndt råhuset til 519 studieboliger, som er første etape af det omfattende projekt. Forinden har CG Jensens division Jord, Kloak, Forsyning & Gartner byggemodnet området

”Nu vil vi i fællesskab have fokus på, at produktionen fortsat kører så optimalt som muligt ved hjælp af det gode, interne samarbejde mellem CG Jensens divisioner og projektchefer. For os handler det om at aflevere et slutprodukt af høj kvalitet – og til tiden”, siger divisionschef for division Byggeri Øst, Claus Baumann.

Gensidig respekt og fælles værdisæt

CG Jensen har tidligere opført store projekter i totalentreprise for ejendomsudviklingsselskabet NREP – blandt andet det 28.000 kvadratmeter store bolig- og erhvervskompleks Himmelbyen i Ørestad Syd og lige nu opfører CG Jensen det 35.000 kvadratmeter store projekt UN17 Village, som ligeledes ligger i Ørestad Syd.

”CG Jensen er en god partner at spille bold med. Der har været en meget konstruktiv proces med en god, professionel dialog hele vejen, hvor vi har haft respekt for hinandens interesser – og hvor vi har kunnet tale åbent og ærligt om forskellige problemstillinger. Den professionelle tilgang – sammenholdt med et fælles værdisæt – har været meget vigtig for NREP og mig,” siger projektudvikler i NREP, Lars Kjøller Holm.

CG Jensen skal i alt opføre 677 boliger på Rolighedsvej Bycampus fordelt på 519 studieboliger og 158 forsker- og iværksætterboliger. Det samlede boligareal bliver på over 22.000 kvadratmeter. Dertil kommer godt 900 kvadratmeter erhverv i stueplan.

Rolighedsvej Bycampus kommer udover studie- og forskerboliger også til at omfatte idrætshal, skole, erhverv og grønne områder.

EFFEKT Arkitekter har sat stregerne til bebyggelserne, som kommer til at fremstå med afrundede hjørner og tagterrasser. Et hævet gårdmiljø, hvorunder der etableres P-kælder, kommer til at binde boligbebyggelserne sammen.

Hele området omkranses af Rolighedsvej, Bülowsvej, Åboulevarden og Den Grønne Sti.

MOE Rådgivende Ingeniører er rådgiver på projektets konstruktioner og installationer.

På nabogrunden er CG Jensens Betondivision ved at opføre et råhus for Arpe & Kjeldsholm til den Ny Prins Henriks Skole.