Charlottetårnet

Hotellejligheder i 16 etager

På en smal byggegrund på Østerbro er opført et 16 etagers slankt højhus, der skal rummer 37 hotellejligheder. Hoteltårnet består af to sammenhængende bygninger på henholdsvis 5 og 16 etager, begge med store tagterrasser.


Huset er beklædt med bukkede Zinkplader i forskellige størrelser og vinkler med mange karnapper, der springer ud af bygningen forskudt hele vejen rundt. Der er desuden etableret en udvendig glaselevator, der kører helt til tops på den 56 meter høje bygning. Bygningen opvarmes/nedkøles med jordvarme i form af 17

0 meter dybe rør, der henter energi fra undergrunden, så Charlottetårnet bliver C02-neutralt og i store træk selvforsynende.
CG Jensen har udført følgende arbejder som egenproduktion: Byggegrube, spunsarbejder, grundvandssænkning, jordankre, jord-og kloakarbejder, in-situ betonarbejder, vandtætning, elementmontage og membranarbejder.


Huset er opført på en smal byggegrund på blot 475 m², hvilket har stillet store krav til koordinering og rækkefølge af opførelsen.

Se referenceblad.

Projektfakta  
Bygherre:
Projekterings-/byggeperiode:  
Entrepriseform:
Kontraktsum:
H.S. Kryolitentreprise A/S
2016 - 10.2018
Hovedentreprise
Oplyses ikke (privat bygherre)

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk