Hempel roser CGJ for byggeindsats

17-06-2019Hempel roser CGJ for byggeindsatsBygherre og arkitekt roste CGJ til skyerne foran et stuvende fuldt rejsegilde, der bød på både taler, pølsevogn og ikke mindst gaver til CG Jensens håndværkere og byggeledelse. “I kan være super stolte. I leverer en fremragende team-indsats og sikkerheden er i højsædet. Og så er pladsen ovenikøbet ryddet, ordentlig og […]

Bygherre og arkitekt roste CGJ til skyerne foran et stuvende fuldt rejsegilde, der bød på både taler, pølsevogn og ikke mindst gaver til CG Jensens håndværkere og byggeledelse.

“I kan være super stolte. I leverer en fremragende team-indsats og sikkerheden er i højsædet. Og så er pladsen ovenikøbet ryddet, ordentlig og ren.”

Sådan lød blot nogle af roserne fra Hempels adm. direktør, Henrik Andersen, der rettede en overordentlig stor tak til hele CGJ-teamet foran de mange fremmødte medarbejdere fra Hempel, der var mødt op for at se råhuset til det, der skal blive et topmoderne laboratorium og testcenter.

Også direktør for Technology and Engineering, Michael Steen Pedersen, der til daglig varetager kontakten med CG Jensen, havde pæne ord med til dagens rejsegilde.

“Kære alle CG Jensen medarbejdere. Tak for det arbejde, I har leveret. På få måneder har I præsteret at levere et 90 procent færdigt råhus, hvilket betyder, at huset bliver færdigt til tiden. I finder løsninger og sammen har vi en positiv og konstruktiv dialog. Det er en fornøjelse at følge jeres arbejde, tak for det.”

Gave til håndværkerne

Efter talerne fik CG Jensen medarbejdere en hel spand lakrids per mand, og så var pølsevognen ellers åben.

Samarbejdet mellem CG Jensen og Hempel er gået så godt, at bygherren har valgt at hyre CG Jensen som totalentreprenør på næste del af udvidelsen af Hempel Campus. Her lyder opgaven på at bygge et nyt hovedkvarter på knap 12.000 kvadratmeter.

Hermed kommer CG Jensen til at opføre godt 20.000 kvadratmeter for samme bygherre.