CG Jensen fejrer rejsegilde på Parkkanten i IrmaByen

12-06-2019 CG Jensen fejrer rejsegilde på Parkkanten i IrmaByen “Vi bygger ikke kun boliger – vi bygger hjem.” Sådan sagde divisionschef for Byggeri, Jan Johansen, til gårsdagens rejsegilde i den nye Rødovre-bydel, Irmabyen. Her styrer CG Jensens Byggeridivision opførelsen af 98 topmoderne lejligheder – og flere af de kommende beboere var mødt op for at […]

“Vi bygger ikke kun boliger – vi bygger hjem.”

Sådan sagde divisionschef for Byggeri, Jan Johansen, til gårsdagens rejsegilde i den nye Rødovre-bydel, Irmabyen.

Her styrer CG Jensens Byggeridivision opførelsen af 98 topmoderne lejligheder – og flere af de kommende beboere var mødt op for at se nærmere på deres nye hjem.

Lejlighederne kommer til at have en rigtig fin udsigt, og alle taglejlighederne er da også allerede solgt. Bygherren ELF Development har således solgt godt 40 ud af 98 lejligheder.

Godt samarbejde med bygherre

Det er det andet boligprojekt, som CG Jensen opfører for ELF Development. Det første projekt – ‘Kernehuset’ – blev overdraget til bygherren i sommeren 2018.

”CG Jensen leverer en rigtig god kvalitet. Der er styr på processerne, og man føler sig tryg. Det er altafgørende for mig som bygherre, og vi har nu valgt at fortsætte samarbejdet i en ny byggesag”, siger teknisk direktør for ELF Development, Michel Reumert Reffs, om grunden til det udvidede samarbejde med CG Jensen.

Det er projektchef Mette Wissing, projektleder Allan Gunborg Pedersen og byggeleder Katrine Kjær Bruun, der sidder med den daglige styring af Parkkanten, som består af 11.000 kvadratmeter bolig og 3.000 kvadratmeter parkeringskælder.