Trekroner Kirke indviet med bravour i pinsen

11-06-2019Trekroner Kirke indviet med bravour i pinsen CG Jensen har lagt store anstrengelser i den unikke Trekroner Kirke. I pinsen blev den så indviet, hvor den fik en overvældende god modtagelse. “Det var helt fantastisk at se så stor en tilstrømning til indvielsen af en kirke”, siger divisionschef for Beton Øst, Bendy Zimmermann, om det […]

CG Jensen har lagt store anstrengelser i den unikke Trekroner Kirke. I pinsen blev den så indviet, hvor den fik en overvældende god modtagelse.

“Det var helt fantastisk at se så stor en tilstrømning til indvielsen af en kirke”, siger divisionschef for Beton Øst, Bendy Zimmermann, om det store fremmøde på flere hundrede mennesker. 

Flere repræsentanter fra det officielle og kirkelige Danmark holdt taler, ikke mindst Anne Binzer, formand for menighedsrådet i Himmelev Sogn – og dermed også bygherre på kirken.

“Det var en meget glad og tilfreds bygherre, der roste projektets udførelse og resultat. Og vi kan være rigtig stolte: Vi har skabt et unik bygningsværk, som næsten kan betegnes som et kunstværk mere end bare en bygning, siger divisionschef Bendy Zimmermann om det færdige resultat. 

Han fremhæver, hvor flot det er se kirken i sin helhed, nu hvor alle de øvrige materialer og inventar er på plads. 

Trekroner Kirke har været nomineret til den prestigefyldte In-situ Pris 2019, hvor dommerne specifikt fremhævede den flotte udførsel.