CG Jensen fejrer rejsegilde på stort p-hus

22-05-2019CG Jensen fejrer rejsegilde på stort p-hus For bygherren Solstra Development opfører CG Jensen et otte etagers p-hus med plads til i alt 401 p-pladser. I dag blev der fejret rejsegilde på det 10.000 kvadratmeter store p-hus. “Opførelsen har kørt snorlige, og bygherren kvitterede for et godt samarbejde. De glæder sig til at tage de mange parkeringspladser […]

For bygherren Solstra Development opfører CG Jensen et otte etagers p-hus med plads til i alt 401 p-pladser. I dag blev der fejret rejsegilde på det 10.000 kvadratmeter store p-hus.

“Opførelsen har kørt snorlige, og bygherren kvitterede for et godt samarbejde. De glæder sig til at tage de mange parkeringspladser i brug”, fortæller Hans Jørn Kühn, Områdechef for Byggeri Vest,

Det længe ventede p-hus opføres i den nye bydel ’Bella Kvarter’ i Ørestad Syd, hvor boligerne skyder op – og hvor de mange nye beboere efterspørger bedre parkeringsmuligheder.

Hertil kommer, at Bella Centers mange gæster får stadigt sværere ved at finde parkering grundet flere og flere bebyggede arealer i området.

Grøn facade

I stuearealet indgår også plads til cykelparkering samt små opholdsrum med indbyggede træbænke. På ydersiden af p-huset etablerer CG Jensen stålwires som espalier, der skal begrønnes og være med til at give en grøn facade.

Endelig opfører CG Jensen en 14 meter høj brandmur, der skal sikre p-huset i tilfælde af brand i Bella Center.

P-huset skal stå færdigt den 21. juni 2019.