CG Jensen sætter ny rekord med støbning af bundplade

19-05-2019CG Jensen sætter ny rekord med støbning af bundpladeForleden støbte vores folk et areal på ikke mindre end 2600 kvadratmeter. Dermed er vi nu færdige med at støbe bundplade på Ørestads største kontorbyggeri, der ligger på Kay Fiskers Plads ud for Fields. Vores division Arcon udfører for Hoffmann råhusarbejder til et syv etagers højt kontorhus på 50.000 […]

Forleden støbte vores folk et areal på ikke mindre end 2600 kvadratmeter. Dermed er vi nu færdige med at støbe bundplade på Ørestads største kontorbyggeri, der ligger på Kay Fiskers Plads ud for Fields.

Vores division Arcon udfører for Hoffmann råhusarbejder til et syv etagers højt kontorhus på 50.000 kvadratmeter med to etagers kælder på 15.000 etagemeter.

Forleden nåede vores folk så en milepæl på dette store projekt, da de gennem 15 timer støbte og færdiggjorde den enorme bundplade. 

30 mand arbejdede på at armere og støbe, og betonproducenten Wewers leverede 45 betonbiler, der kørte i loop med omkring 220 leverancer – fordelt ud på hele dagen fra tre af deres betonværker i Ølstykke, Mørkøv og Greve.

I alt blev der anvendt godt 2100 kubikmeter til støbningen, der gik så godt, at vi nu er én dag før tidsplanen.

“Vi satte i slut november en dato, der hed, at sidste bundplade støbes den 17. maj – og vi har ramt nærmest på dagen. Jeg synes, det er en flot indsats fra hele holdet; at vi kan opnå så præcis en udmelding et halvt år før – på så stor en bundplade. Og, som det ser ud nu, er ydervæggene også færdige indenfor en uge af, hvad vi satte af mål for 6 måneder siden. Det er sgu flot”, siger projektleder Jonas Dan Groser om kollegaernes indsats.

CG Jensens arbejder på grunden strækker sig frem til maj 2020.