CG Jensen opfører tre nye broer i Københavns Sydhavn

07-05-2019CG Jensen opfører tre nye broer i Københavns Sydhavn Vores ståldivision har monteret en 14 meter cykel- og gangbro, der forbinder øerne Myrholm og Lyngholm på Enghave Brygge. I næste uge får gangbroen følgeskab af to større vejbroer med plads til både biler, cyklister og gående. Broerne kommer ikke kun til at være et vigtigt forbindelsesled mellem […]

Vores ståldivision har monteret en 14 meter cykel- og gangbro, der forbinder øerne Myrholm og Lyngholm på Enghave Brygge. I næste uge får gangbroen følgeskab af to større vejbroer med plads til både biler, cyklister og gående.

Broerne kommer ikke kun til at være et vigtigt forbindelsesled mellem mennesker – men også et vigtigt forsyningsled, der er med til at muliggøre hverdagen for øernes nye beboere.

I undersiden af brokonstruktionen er det muligt at etablere forsyningsveje, så der eksempelvis sikres vand, strøm og internet til beboerne.

Broerne opføres i et godt samarbejde mellem vores divisioner.

Vores division Ramning og Vandbygning gjort forarbejdet med at udgrave kanaler og banke stålpæle i – og når broerne er monteret, går de i gang med at beklæde broerne med azobetræ, der er særligt slidsikkert og velegnet til havnemiljøet.

Vores division Beton Øst har støbt betonvederlaget til de to vejbroer.

Vi er glade for at kunne være med til at gøre hverdagen lettere på alle måder i Københavns nye bydele.