Ingeniørpraktikanter

CG Jensen har gode erfaringer med at ansætte ingeniørpraktikanter, når de i deres 5. semester skal gennemgå et halvt års praktik i en virksomhed. Vi søger derfor løbende nye ingeniørpraktikanter til vores byggepladser i hele landet.

Som ingeniørpraktikant i CG Jensen bliver du involveret i alt lige fra den daglige planlægning til mere overordnede forhold som økonomi. Vi ser det som en fremtidig investering for branchen: Jo bedre praktikophold, des bedre ingeniører kommer der ud i den anden ende.

Er du interesseret i at blive ingeniørpraktikant hos CG Jensen, kan du sende en ansøgning til os på info@cgjensen.dk

 

Praktikant i CG Jensen fortæller:

”Som praktikant i CG Jensen blev jeg hurtigt en del af dagligdagsteamet på de projekter, jeg var tilknyttet. Her blev jeg udfordret på mange forskellige områder - både fagligt og personligt. Opgaverne, der blev stillet, var mange og ofte måtte arbejdsrækkefølgen prioriteres. Kollegaerne har været utroligt venlige og hjælpsomme - det gjorde det til et behageligt praktikforløb.

Og selvom der altid var undertoner af seriøsitet, har der også været plads til fis og ballade. Jeg kan varmt anbefale studerende med interesse i entreprenørverdenen at søge praktikplads hos CG Jensen.”

 

Hvis du vil vide mere:

Se kontaktdata her

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk