Job i CG Jensen


17.07.2018:

CG Jensen søger en mødestabil mand med erfaring inden for kloak og anlægsarbejde. 

Vi har til huse i Fabriksparken 37, men du vil komme til at arbejde på forskellige lokationer og opgaver i København og Nordsjælland.

Den rette kandidat:

 • Kan tale forståeligt dansk
 • Arbejde selvstændigt
 • Har kørerkort
 • Har kendskab til entreprenørmaskiner
 • Er pligtopfyldende, glad og mødestabil

Vi tilbyder:

 • STOR frihed
 • God løn
 • Gode arbejdsforhold

For yderligere oplysninger kontakt Jimmi Egebjerg Hansen på telefon 27873532 eller på mail jeh@cgjensen.dk

Der er tiltrædelse så hurtigt som muligt, og vi indkalder derfor løbende til samtaler.


16.07.2018:

CG Jensen søger erfaren brolægger

I CG Jensen udfører vi mange spændende opgaver inden for brolægning og belægning. Derfor søger vi en engageret og dygtig brolægger, der kan være med til løfte vores mange spændende arbejdsopgaver.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med anlæggelsen af nye bydele i København samt den kommende Hovedstadens Letbane.

Læs hele jobopslaget her

 

16.07.2018:

CG Jensen søger brolæggerlærling

I CG Jensen udfører vi mange spændende opgaver inden for brolægning og belægning. Derfor søger vi en brolæggerlærling, der kan være med til løfte vores mange spændende arbejdsopgaver.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med anlæggelsen af nye bydele i København samt den kommende Hovedstadens Letbane.

Læs hele jobopslaget her


13.07.2018:

CG Jensen søger projektleder til Ståldivision

Vi har travlt i vores Ståldivision. Derfor har vi brug for en dygtig kollega, der kan hjælpe os med at anlægge nye broer i Københavns Sydhavn samt broer til den kommende Hovedstadens Letbane og den kommende højhastighedsbane Ringsted-Femern.

 Du vil også komme til at arbejde med opførelsen af den kommende CMC-bygning, hvorfra man vil styre og vedligeholde letbanedriften i Hovedstadsområdet.

Læs hele jobopslaget her:


13.07.2018:

CG Jensen søger ingeniørpraktikanter

Vil du lære at gøre teori til praksis? Så bliv praktikant hos CG Jensen og vær med til at bygge Danmark.

I CG Jensen har vi en lang tradition for at uddanne ingeniørpraktikanter og kan tilbyde dig nogle af branchens bedste læremestre og kollegaer samt en spændende hverdag, hvor du vil komme til at arbejde med både anlægs- og byggeentrepriser.

Vi opfører i disse år eksempelvis store dele af de nye bykvarterer i Københavns Sydhavn og på Amager, hvor alle vores fagdivisioner er i spil: Lige fra Byggeri, Beton, Stål, Jord & Kloak til Gartner, Forsyning, Ramning og Vandbygning.

Vi er også udpeget til at stå for store dele af den kommende letbane.

Hvis det er noget for dig, så send os gerne din ansøgning til divisionschef Christian Levinsen på cl@cgjensen.dk

Du kan læse mere om praktikforløbet her:

 

12.07.2018

CG Jensens søsterselskab søger boreformand og boremedhjælper til borearbejde i Danmark (brøndboring)

På grund af øget efterspørgsel ønsker vores søsterselskab Hölscher Jensen at udvide firmaets boreafdeling med kompetente & stabile borefolk, der har erfaring med skylleboringer.

Du kan læse mere om jobopslaget her:

 

11.07.2018:

CG Jensen søger servicemedarbejder med kendskab til beton og vandbygning

CG Jensen har travlt. Derfor søger vi tre gode kollegaer, som kan hjælpe os med at servicere kunder, herunder havne, kommuner, Banedanmark samt Vejdirektoratet.

Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag, hvor du sammen med en anden kollega vil få ansvaret for egen fuldudstyret servicebil, hvorfra I vil hjælpe kunder i Jylland og på Fyn med diverse services: Lige fra beton- og svejsearbejder til vandbygning. I stille perioder hjælper du og din kollega til på en af vores byggepladser.

Vi lægger vægt på, at du er serviceminded og god til at arbejde i teams. Herudover er det vigtigt, at du kan tage initiativ og træffe selvstændige beslutninger ud fra et fagligt kvalificeret grundlag. En anden forudsætning er, at du kan læse og forstå tegninger. Endelig leder vi efter en, der har godt humør.

Vi tilbyder egen bil, telefon, fastansættelse samt løn efter kvalifikationer.

Kørekort B er naturligvis en forudsætning.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet eller søge stillingen, er du velkommen til at skrive eller ringe til projektleder Jesper Juel Pedersen på jjp@cgjensen.dk eller tlf. 23 38 15 17

Vi tilbyder opstart hurtigst muligt.

 

Vi søger løbende faglærte anlægsgartnere

Vi søger løbende dygtige, faglærte anlægsgartnere/brolæggere - eventuelt mindre sjak - til snarlig tiltrædelse. Vi har til huse i Fabriksparken 37, men du vil komme til at arbejde på forskellige lokationer og opgaver primært i Storkøbenhavn. Der vil primært være tale om belægningsopgaver, men der kan også forekomme planteopgaver i mindre omfang.

Den rette kandidat:

 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har kørekort
 • Er pligtopfyldende og mødestabil
 • Er optimistisk og god til at samarbejde

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Gode arbejdsforhold og dygtige kollegaer
 • 37 timer om ugen

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Jackie B. Glimø på telefon 51 38 12 63 eller på mail jbg@cgjensen.dk

Send venligst din ansøgning mærket "Faglært anlægsgartner" til Jackie B. Glimø på mail: jbg@cgjensen.dk


Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Hvis vi ikke kan tilbyde dig et job her og nu, gemmer vi din ansøgning og kontakter dig, hvis der senere skulle blive et job ledigt, der passer til dine kvalifikationer.

Du kan e-maile din uopfordrede ansøgning til:

info@cgjensen.dk mærket "uopfordret ansøgning".

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk