P-hus på Sønderborg Havn

I forbindelse med udvikling af havnefronten i Sønderborg, har CG Jensen i totalentreprise opført et parkeringshus i Sønderborg Havn.

P-huset er opført i seks etager i 12 niveauer og kan rumme 465 biler.

Bygherren ønskede et velfungerende og tilgængeligt parkeringshus for områdets brugere. Samtidig skulle parkeringshuset skabe sammenhæng mellem de omkringliggende bygninger og udføres så vedligeholdelsesfrit som muligt og med minimale driftsomkostninger.

Vi har opført parkeringshuset med vægge af gitre i cortenstål, der fungerer som klatrebund for hængende beplantning. I gårdfacaderne har vi indbygget fremskudte plantekasser, hvorfra slyngplanter dækker større felter og sørger for liv og farver, der følger årstiderne.

CG Jensen opførte p-huset i totalentreprise. Arbejdet har omfattet alle ydelser – fra den fuldstændige projektering til opførelse og færdiggørelse af parkeringshuset.

FAKTA
Bygherre:
Sønderborg Kommune
Byggeperiode:
06.2016 - 07.2017
Entrepriseform:
Totalentreprise
Referenceblad: