Facade og altanrenovering

CG Jensen har mange års erfaring med renovering af betonfacader og -altaner.

For os er betonreparationer en tillidssag – og vi er bevidste om betydningen af et godt og respektfuldt samarbejde med kunden og brugerne af huset, hvad enten det er en beboelses- eller erhvervsejendom eller en offentlig institution.


Jeg kan i hvert fald anbefale CG Jensen. Jeg har kun positivt at sige, for det er rare og hensynsfulde håndværkere, der har forstået at tage hensyn – ikke mindst til personale og patienter.

Grethe Lyder Andersen
Teknisk Controller, Center for Ejendomme, Region Hovedstaden


Jeg har simpelthen kun ros til overs for CG Jensen. Det er en seriøs virksomhed med kompetente og vellidte medarbejdere, som er behagelige folk, der er til at tale med.

Bjarne Jensen,
Formand, EF Næstvedparken

I et tæt samarbejde med bygherre og rådgiver udfører vi reparationer, støber nyt eller udskifter dele af konstruktionerne med nye betonelementer. Vi kan ligeledes overfladebehandle konstruktionerne og udføre altanbelægninger som led i en forskønnelse og levetidsforlængelse af facaden og altanen.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

• Altanudskiftning som elementer og støbning af nye altaner
• Reparation af altaner og facader
• Altanbelægninger

Vores erfarne folk tilrettelægger og udfører arbejdet således, at kunden opnår en stor kvalitet i udførelsen og en lang levetid på sine konstruktioner.