Ansatte: Morgengymnastik hjælper

Arbejdsmiljørådet har nomineret CG Jensen til Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Muskel- og skeletbesvær for sin indsats med at udbrede morgengymnastik…

Arbejdsmiljø, morgengymnastik, CG Jensen, byggeplads, skurvogn

Arbejdsmiljørådet har nomineret CG Jensen til Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Muskel- og skeletbesvær for sin indsats med at udbrede morgengymnastik i skurvogne og på kontorer.

Vinderen offentliggøres tirsdag den 8. september – og som optakt deler Arbejdsmiljørådet nu en række videoer, hvor man kan få et indblik i de nominerede firmaers indsatser.

“Man får varmet kroppen så godt igennem, at man dermed er bedre klar på de daglige udfordringer og løft”, fortæller arbejdsmiljørepræsentant Kasper Træholt Olsen i videoen, der kan ses herunder.

En særlig indsats

Arbejdsmiljøprisen uddeles til i alt fire arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet. Priserne er inddelt i fire kategorier:

  • Arbejdsulykker
  • Muskel- og skeletbesvær
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Unge og nyansattes arbejdsmiljø

CG Jensen er som nævnt nomineret i kategorien ‘Muskel- og skeletbesvær’. De to andre nominerede i kategorien er Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune og Frederiksberg Gartner- og Vejservice.

Du kan læse mere om de nominerede firmaer her.