CG Jensen hjælper lærling ud af misbrug

16-11-2018CG Jensen hjælper lærling ud af misbrugDivisionschef om stoffer i omløb på byggepladsen: Vi skal være mere opmærksomme på det. For nylig kom en ung lærling i division Ramning og Vandbygning og bad om hjælp til at komme ud af sit misbrug. ”Jeg har et problem, jeg tager kokain, og jeg ryger hash”, sagde han. Han kunne […]

Divisionschef om stoffer i omløb på byggepladsen: Vi skal være mere opmærksomme på det.

For nylig kom en ung lærling i division Ramning og Vandbygning og bad om hjælp til at komme ud af sit misbrug.

”Jeg har et problem, jeg tager kokain, og jeg ryger hash”, sagde han. Han kunne godt mærke, at der skulle ske noget.  

CG Jensen tog da også hånd om problemet med det samme. Den unge mand fik en ny telefon og flyttede væk fra sit miljø. Han kom på værkstedet i Harlev og en tur på Ærø, indtil alt det praktiske var på plads med kommunen og behandlingshjemmet, hvor medarbejderen er i dag.  

”Det at tage stoffer er meget normalt, har jeg fundet ud af. Og det sker også på vores byggepladser. Det var nyt for mig, og det ryster mig, at det er så udbredt”, siger Jørn Asmussen, divisionschef for Ramning og Vandbygning og tilføjer:

”Vi bliver nødt til at erkende det. Der er mere af det, end vi tror.”

Den unge mand er fortsat i lære hos os, og vi glæder os over, at han nu kan færdiggøre sin uddannelse og komme videre med sit liv. 

I videoen her kan du høre mere om, hvad vi i CG Jensen gjorde for at hjælpe den unge mand ud af sit misbrug.

Tilbage til oversigt