CG Jensen indsætter ny divisionschef for Byggeri Vest

Det bliver den erfarne leder Jens Bastrup, der fremover skal sætte kursen for CG Jensens division Byggeri Vest. Han kommer til at have fokus på fællesskab og forretning.

Det bliver den erfarne leder Jens Bastrup, der fremover skal sætte kursen for CG Jensens division Byggeri Vest. Han kommer til at have fokus på fællesskab og forretning.

”Nu er jeg tilbage, hvor det hele startede.”  

Sådan siger den nye divisionschef for CG Jensens division Byggeri Vest, Jens Bastrup, om den sjove detalje, at der også på Jens Bastrups allerførste kontrakt stod CG Jensen.

Efter et langt arbejdsliv ligger det nogle år tilbage. Men Jens Bastrup er glad for nu at kunne vende tilbage.

”CG Jensen har et utrolig godt ry i branchen – som en seriøs entreprenør, der gør tingene ordentligt og passer på sine medarbejdere. Det betyder meget for mig, det er den måde, jeg gerne vil drive forretning på”, siger han og tilføjer:

”Gennem mit arbejdsliv har jeg bemærket, at det går bedst der, hvor man hjælper hinanden og hvor kulturen er stærk. Kultur spiser strategi til morgenmad.”

Stor respekt for egenproduktion

Sigtekornet har Jens Bastrup sat på et godt arbejdsmiljø og en sikker arbejdsplads. Som tømreruddannet – og med flere års erfaring som tømrersvend – kender han til livet på byggepladsen. En læring, den sidenhen bygningsingeniøruddannede fynbo har valgt at gøre aktiv brug af i sin ledelsesstil.

”Vi skal have styr på vores sikkerhed, vores medarbejdere er afhængige af det. Og så er det vigtigt, at de timelønnede bliver inddraget i teamet – de fortjener den respekt og det fokus, der tilkommer dem”, siger Jens Bastrup, der som en del af sin opstart vil rundt og hilse på alle de timelønnede – foruden alle de øvrige medarbejdere naturligvis.

”Jeg er meget produktionsinteresseret. Det er en af grundene til, at CG Jensen er interessant for mig”, siger Jens Bastrup med henvisning, at CG Jensen råder over en af landets største egenproduktioner.

”Jeg har en pragmatisk tilgang og kan godt lide, at der er kort fra idé til handling. Min opgave bliver at sætte de rigtige kompetencer i spil og få tingene til at spille sammen, så vi kan levere gode resultater til vores kunder.”

Lokalkendskab, netværk og den gode kundeservice

Jens Bastrup har med sin opvækst på Østfyn, sine unge år i Odense og sit voksenliv i Kolding et godt lokalkendskab på Fyn og i Jylland, hvor division Byggeri Vest primært opererer.

”Jeg skal rundt og lokalisere potentielle kunder. Her vil jeg dels trække på mit netværk og gammelkendte kunder og dels se på, om der er nye døre, vi kan åbne. Jo før, vi kan få viden om nye projekter, jo bedre”, siger han og pointerer, at alle medarbejdere er ambassadører for CG Jensen og division Byggeri Vest.

Nu handler det for Jens Bastrup om at være en god sparringspartner for medarbejdere og kunder.  

”Jeg er først og fremmest en holdspiller. Byggeri Vest er en del af den samlede CG Jensen familie – og den skal vi være tæt på, samtidig med at vi videreudvikler vores division, så vi kan levere den bedste service til vores nuværende og fremtidige kunder.”

At det netop bliver Jens Bastrup, der nu skal videreudvikle division Byggeri Vest, glæder adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen.

”Jeg ser meget frem til samarbejdet. Jeg kender Jens Bastrup som en ualmindelig dygtig entreprenør, der besidder en stor og bred viden inden for byggeri og samtidig sætter pris på egenproduktion. Vi ser frem til at styrke division Byggeri Vest med hans viden og erfaring.”

Jens Bastrup bliver en del af CG Jensens ledergruppe.

Rundt om CG Jensens nye divisionschef for Byggeri Vest

Navn: Jens Bastrup
Erfaring: Ledelseserfaring fra flere store danske entreprenørfirmaer – blandt andet gennem en længere årrække i Skanska og MT Højgaard – og senest ZÜBLIN Danmark, hvor Jens Bastrup kommer fra en stilling som Technical Business Unit Manager.
Uddannelse: Bygningsingeniør
Privat: Bosat i Kolding med sin kone. Har to voksne børn.

For mere information kontakt
Kommunikationschef i CG Jensen, Stine Monrad Kollerup, på telefon 27 90 97 98 eller på mail smk@cgjensen.dk