CG Jensen afleverer tre nye stoppesteder til havnebusserne

I dag afleverer CG Jensens Anlæg Vest og Ståldivisionen det første af tre nye stoppesteder til Havnebussen i København

I dag afleverer CG Jensens division Anlæg Vest og division Stål det første af tre nye stoppesteder til havnebusserne i København

Stoppestedet er beliggende på Orientkaj i Nordhavnen, mens de to andre, som afleveres om en uge, ligger på henholdsvis Enghave Brygge og Islands Brygge.

Projektleder Jeanette Bech Laursen fra Anlæg Vest fortæller, at CG Jensens medarbejdere fra Anlæg vest og Stål har knoklet de sidste par uger inklusiv weekenderne for at blive færdige.

”Opgaven har generelt været speciel, da det jo ikke er så tit, vi laver den slags ting. Derudover har vi haft en meget stram tidsplan og et stramt budget, som har været virkelig udfordrende i forhold til corona-situationen, hvor priserne er steget og leveringstiderne er lange.
Leveringstiderne på stålet har blandt andet betydet, at vi her til sidst har været nødt til at arbejde på alle tre pontoner samtidig. Det har været udfordrende at udføre træ- og stålarbejder samtidig, når pontonerne ikke er større, end de er. Men det ser ud til, at det lykkes for os,” siger Jeanette Bech Laursen.

De tre nye stoppesteder er blandt andet beklædt med lærketømmer.

Anlæg Vest opstartede etableringen af de nye stoppesteder i slutningen af juli. Arbejdet udføres i hovedentreprise, og bygherren er Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen.

Stoppestedet på Orientkaj, som afleveres i dag, har været et stort fokuspunkt for Københavns Kommune, da Arriva skal montere en ladestation til de nye eldrevne havnebusser på pontonen, så snart CG Jensen er færdige på stedet.