CG Jensen vinder brovedligehold i Region Sjælland

26-06-2018CG Jensen vinder brovedligehold i Region SjællandI andet halvår af 2018 skal CG Jensen renovere 14 broer i Region Sjælland. Broerne er spredt ud over Sjælland, Lolland og Falster. Fra Roskilde og Ringsted til Vordingborg og Slagelse. Renoveringsarbejdet vil blive udført af CG Jensens division Betonrenovering. Arbejderne indeholder blandt andet betonrenoveringer, overfladebehandlinger, udskiftning og forstærkning […]

I andet halvår af 2018 skal CG Jensen renovere 14 broer i Region Sjælland.

Broerne er spredt ud over Sjælland, Lolland og Falster. Fra Roskilde og Ringsted til Vordingborg og Slagelse. Renoveringsarbejdet vil blive udført af CG Jensens division Betonrenovering.

Arbejderne indeholder blandt andet betonrenoveringer, overfladebehandlinger, udskiftning og forstærkning af murværk og mørtelfurer, reparation af påkørselsskader samt udbedring af skråningsbeskyttelse.

CG Jensens division Betonrenovering vedligeholder allerede 80 broer i Region Hovedstaden og er tilfredse med at kunne udvide renoveringsarbejdet til resten af Sjælland samt Lolland og Falster.

”Vi er glade for at kunne trække på vores gode erfaring fra de mange renoveringsopgaver i Region Hovedstaden”, siger byggeleder Christina Thorøe Kragelund om opgaven.

Den ældste af broerne er fra 1845 og er fredet. Den er beliggende i Slagelse Kommune, og her udfører CG Jensens betonrenoveringsfolk blandt andet reparationer og forstærkninger af murværk og mørtelfurer.

Fælles for broerne er, at de alle ligger tæt opad jernbanespor. Under renoveringsarbejdet vil CG Jensen derfor have et stort fokus på jernbanesikkerheden.

I forbindelse med renoveringsarbejderne står CG Jensen selv for etablering af færdselsregulerende foranstaltninger. Opgaverne vil hovedsageligt blive udført som egenproduktion, af divisionens erfarne renoveringsfolk.

 

Bygherre: Banedanmark

Entrepriseform: Hovedentreprise

Renoveringsperiode: 21.06.2018 – 31.12.2018

Entreprisesum: Oplyses ikke

Tilbage til oversigt