Stor støbning på kommende Frederiksberg-bycampus

CG Jensen har i dag støbt bundpladen på en stor del af de 677 boliger, der fremover skal udgøre Rolighedsvej Bycampus.

CG Jensen har i dag støbt bundpladen på en stor del af de 677 boliger, der fremover skal udgøre Rolighedsvej Bycampus.

”Støbningen er gået rigtig godt, vi er begunstiget af det gode vejr for årstiden. Nu mangler vi blot at slibe pladen og herefter udføre membranbehandling på overfladen, inden vi kan gå i gang med elementmontagen, siger projektleder i Beton Arcon, Rasmus Lyø Andersen om dagens 2.000 kvadratmeter store støbning, der blev klaret på ni timer.

Allerede i næste uge rykker to store tårnkraner ind på pladsen og så er man klar til at påbegynde elementmontagen af den første del af projektet, nemlig de 519 studieboliger i bygningen UMEUS. Senere følger opførelsen af blokken Noli, som består af 158 forsker- og iværksætterboliger.

”Til oktober har vi et råhus klar til så mange studerende. Det, synes jeg, er fascinerende at tænke på – og vi glæder os meget til at komme i gang med at montere”, siger Rasmus Lyø Andersen, der også roser det interne samarbejde mellem de af CG Jensens fagdivisioner, der har været med på opgaven.

”Jord & Kloak har gravet ud til byggegrube og efterfølgende hjulpet med installationer som dræn og kloak – og vores gode kollegaer i Ramning har lavet en fin byggegrube. Endelig har vores søsterselskab Hölscher Jensen stået for afvanding.”

CG Jensen opfører det nye bycampus for ejendomsselskabet NREP. Det samlede areal bliver på over 20.000 kvadratmeter.

Det store bycampus kommer også til at rumme idrætshal, skole og et grønt område.

Det nye bycampus på Frederiksberg omkranses af Rolighedsvej, Bülowsvej, Åboulevarden samt Den Grønne Sti.

Projektet er tegnet af arkitekterne EFFEKT.