MYRHOLM

Attraktive boliger på Enghave Brygge

På den nyanlagte kunstige ø Myrholm, som er en del af den nye kanal-by Engholmene på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn, har CG Jensen opført 214 attraktive boliger fordelt på i alt 21.000 kvadratmeter.

Projektet er udført i totalentreprise. Dels som en CG Jensen egenproduktion og dels med et hold af underentreprenører.

Byggeriet består af en syvetagers u-formet længe samt to syvetagers punkthuse. Alle boliger har vandudsigt og enten altan eller privat tagterrasse.

Design & Engineering har varetaget projekteringsledelsen samt arbejdsmiljøkoordinering under projekteringen. Her har rådgiverteam og bygherre været aktive deltagere.

CG Jensen har monteret råhus, lavet installationer, monteret vinduer, støbt gulve, facademuret, monteret fliser i baderum, lavet gipslofter og udført malerarbejder.

CG Jensen har desuden etableret en parkeringskælder med 122 p-pladser, heraf 80 pladser i semiautomatisk anlæg i to etager. Kælderen inklusive parkeringsareal er på cirka 5.000 kvadratmeter.

Projektet er udført på tværs af tre af vores divisioner; Byggeri, Beton og P-plan, som er vores egen afdeling for parkeringshusløsninger.

Det er arkitektfirmaet Danielsen Architecture, der sat stregerne på boligkarreen, der bliver en del af den nye bydel Enghave Brygge.

Enghave Brygge kommer til at bestå af i alt ti nyanlagte øer, som fuldt udbygget vil rumme cirka 2.600 nye boliger og 1.600 arbejdspladser. Engholmene udgøres af de 6 nordligste af de 10 nye øer. CG Jensen har anlagt og byggemodnet disse seks øer i totalentreprise.

FAKTA

BYGHERRE:
BYGGEPERIODE:
ENTREPRISEFORM:
REFERENCEBLAD:

NPV A/S
10.2017 – 06.2019
Totalentreprise

BYGHERRE:

NPV A/S

BYGGEPERIODE:

10.2017 – 06.2019

ENTREPRISEFORM:

Totalentreprise

REFERENCEBLAD:

KONTAKT

Chef Lasse Toft
Design & Engineering
+45 27 90 92 21
lto@cgjensen.dk

Lasse Toft
DESIGN & ENGINEERING

UN17 VILLAGE

DESIGN & ENGINEERING

Rødovre Port

DESIGN & ENGINEERING

P-HUS P92