UN17 VILLAGE

Nordens mest bæredygtige byggeri

I totalentreprise opfører CG Jensen UN17 Village på spidsen af Ørestad grænsende op til naturarealerne på Amager Fælled.

UN17 Village er udråbt til at være Nordens mest bæredygtige byggeri og implementerer som det første byggeri nogensinde samtlige af FN’s 17 Verdensmål i ét samlet bygningsdesign.

Den bæredygtige landsby bliver udelukkende konstrueret af genbrugsmaterialer, og den kommer til at anvende 100 procent vedvarende energikilder. Derudover vil bebyggelsen kunne indsamle 1,5 millioner liter regnvand om året.

UN17 Village er tegnet af Aarstidernes Arkitekter og kommer til at bestå af fem adskilte bygninger med et samlet areal på 35.000 kvadratmeter.

Byggeriet kommer til at rumme både familieboliger, fællesskabsboliger, fleksible boliger, minimale boliger og seniorfællesskaber.


CG Jensen er en professionel og proaktiv partner, der med sine kompetente og selvstændige medarbejdere har erfaring og beslutningsdygtighed til at bidrage til udviklingen af UN17 Village projektet allerede i en tidlig fase. NREP ønsker med UN17 Village at levere det ypperste inden for bære­dygtighed, og at vi sammen med CG Jensen sikrer, at dette bæredygtige byggeri bliver både bygbart og økonomisk bære­dygtigt, men også et nybrud for branchen.

Jesper Kyhl Gudmann
Projektudviklingsdirektør i ejendomsselskabet NREP om projekteringen af det 35.000 kvadratmeter store bæredygtige hybridbyggeri UN17 Village, der blandt andet inkluderer træbyggeri og genbrugsbeton

Høj grad af egenproduktion

Under opførelsen af UN17 Village kommer alle CG Jensens kompetencer i spil.

Ud over selve byggestyringen udføres anlægs-, funderings, jord-, kloak-, beton-, stål- og gartner-arbejder som egenproduktion.

En stor del af byggeriet opføres i træ, såsom træsøjler og træ-dæk. CG Jensen udfører selv montage af træelementerne.

CG Jensens egenproduktion og byggeristyring har fra projektets start været med til at påvirke projekteringen af det bæredygtige byggeri. Det har været med til at sikre et bygbart projekt, en god tidsplan og en tilfreds bygherre.