Bydammen

Nye ejerlejligheder ved Ballerup Station

CG Jensen opfører i totalentreprise 77 nye ejerlejligheder centralt i Ballerup. Lejlighederne fordeler sig på 63-115 kvadratmeter, og alle boligerne bliver med egen altan eller terrasse.

Ejendommen kommer desuden til at indeholde godt 2.600 kvadratmeter kælder med 43 parkeringspladser, cykelparkering og depotrum, og der etableres fælles gårdrum med legeplads og grønne arealer.

CG Jensen udfører opgaven i totalentreprise, hvilket omfatter projektering og udførelse af byggeriet, herunder byggeledelse og tilsyn- og vi har som en del af aftalen overtaget rådgiverteamet fra bygherren.

Design & Engineering har deltaget i udviklingen af projektet og har stået for kontrahering med rådgiver samt udarbejdelse af kontraktdokumenter. Kontraktforhandlingerne er forløbet med åbne kalkulationer, hvor vi i samarbejde med bygherren har tilpasset projektet med fokus på tidsplaner, bygbarhed, tilgængelighed og materialekvaliteter.

I forløbet har vi haft et tæt samarbejde med rådgiverteamet Arkitema Architects og COWI, hvor vi har udarbejdet grænsefladeskemaer, ydelsesfordelinger og IKT aftaler, som alt sammen har dannet grundlag for en endelig rådgiveraftale, som vi også har udarbejdet.