CG Jensen formand vier byggeleder

Byggeleder i CG Jensen Marie Lund blev den 18. juni gift med Stine Nielsen. Det var formand Kim Buurskov, der stod for vielsen.

Byggeleder i CG Jensen Marie Lund blev den 18. juni gift med Stine Nielsen. Det var formand Kim Buurskov, der stod for vielsen.

Der blev flaget fra byskilt til byskilt i landsbyen Asnæs i Odsherred, da byggeleder Marie Lund og hendes kæreste Stine skulle giftes ved byens gadekær – få meter fra hjemmet, hvor bryllupsfesten efterfølgende blev afholdt.

Til at forestå vielsen havde brudeparret udset sig en helt særlig person; CG Jensen formanden, Kim Buurskov, der i sin egenskab af at være byrådsmedlem i Odsherred Kommune havde bemyndigelse til at stå for det ceremonielle.

”Heldigvis ville han godt, når nu det var os – så man kan sige, at brylluppet blev i CG Jensen familien”, siger Marie Lund, der også var omgivet af flere CG Jensen og Hölscher Jensen kollegaer på dagen.


Vi havde en fantastisk dag, det var meget rørende endelig at sige ja til hinanden. Vi vil begge huske tilbage på det som et vaskeægte drømmebryllup.

Marie Lund Nielsen
Byggeleder hos CG Jensen

”Vi havde en fantastisk dag, det var meget rørende endelig at sige ja til hinanden. Vi vil begge huske tilbage på det som et vaskeægte drømmebryllup”, siger Marie Lund.

Det var Kim Buurskovs første vielse. Og det er bestemt en oplevelse, han vil huske.

”Det var flot, at de spurgte mig, så det kunne jeg jo ikke sige nej til. Det var spændende at få lov til være med”, siger formand Kim Buurskov.

Marie og Stine (nu begge Lund Nielsen) skulle oprindeligt have været gift i 2020, men har flere gange måttet udskyde festen på grund af corona. Tredje gang var lykkens gang.