CG Jensen offentliggør årsregnskab: 2019 er godkendt

2019 er et godkendt år for CG Jensen. Med en omsæt­ning på 1,455 milliarder kroner og et overskud før skat på 65 millioner kroner har vi endnu en gang udbygget både egenkapital og kompetencer. Nu er fokus rettet mod at håndtere den midlertidige corona-situation.”Det ligger os meget på sinde at holde hjulene i gang i […]

2019 er et godkendt år for CG Jensen. Med en omsæt­ning på 1,455 milliarder kroner og et overskud før skat på 65 millioner kroner har vi endnu en gang udbygget både egenkapital og kompetencer. Nu er fokus rettet mod at håndtere den midlertidige corona-situation.

”Det ligger os meget på sinde at holde hjulene i gang i Danmark og i CG Jensen, hvor vi beskæftiger godt 600 medarbejdere. Vi følger situationen tæt og justerer løbende vores tiltag, så vi sikrer, at CG Jensen holder skruen i vandet og med kursen ret forude”, siger adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen om de seneste ugers udvikling.

Pt. ser ordrebogen ganske fornuftig ud – den er sågar rekordstor, men de mørke skyer over verdensøkonomien gør selv den nærmeste fremtid svær at spå om. I CG Jensen vil vi dog gå langt for at beholde vores erfarne medarbejdere, der blandt andet udgør en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggeridivisioner.

”Det betyder utrolig meget for os at kunne fastholde vores dygtige medarbejdere. Udover at de besidder mange års erfaring og ekspertise, der tilsammen udgør en bred, tværfaglig pallette af kompetencer, så bidrager de alle til vores særlige CG Jensen hold-ånd. Det er en unik og værdifuld ressource, som vi gerne vil kunne rulle ud for bygherren til en enhver tid – også efter en eventuel midlertidig opbremsning”, forklarer adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen.

Fokus på bæredygtig produktion

I CG Jensen har vi altid sat lønsomhed over vækst. Alligevel er det gået stærkt de senere år, hvor vi har oplevet en vækst på 40 procent inden for de seneste fire år. Senest har vores byggeridivision kort før jul ekspanderet fra Sjælland til nu også at omfatte Fyn og Jylland med oprettelsen af division Byggeri Vest i Odense.

Sideløbende med væksten har vi fokuseret på at udvikle en bæredygtig produktion for både medarbejdere og miljø. Vi er blandt andet nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Muskel- og skeletbesvær for indsatsen med at indføre morgengymnastik i skur­vogne og på kontorer som et led i at mindske nedslidning og give den gode stemning et nøk opad – og vi har samtidig meldt ud, at vi vil være klimaneutrale i 2029.

I 2019 var adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen også formand for Anlægsgruppen i regeringens klimapartnerskab For Byggeri og Anlæg.

”For os har rettidig omhu altid været afgørende. Vi skal forstå den tid, vi lever i – og de udfordringer og muligheder, den bringer med sig. Derfor skal bæredygtighed udvikles til at være en værdi, der kendetegner CG Jensen i lige så høj grad, som ordentlig­hed, tidlig inddragelse og høj faglighed gør det i dag”, siger adm. direktør Michael S. Larsen om det tiltagende grønne fokus.

Et fokus, der dog forhåbentlig kun for kort stund, vil være overskygget af vores indsats for at styre sikkert igennem corona-krisen.

Du kan læse mere i Licitationen her og Dagens Byggeri her.