CG Jensen – og de 13 klimapartnerskaber er klar med råd til regeringen

I dag afleverer de 13 klimapartnerskaber som planlagt deres anbefalinger til, hvordan vi som samfund kan være med til at løse klimaudfordringerne – både i Danmark og i resten af verden.CG Jensen har deltaget i Klimapartnerskabet for Anlæg og Byggeri, hvor adm. direktør, Michael S. Larsen, har været formand for Anlægsgruppen.Anlægsgruppen har gennem de sidste […]

I dag afleverer de 13 klimapartnerskaber som planlagt deres anbefalinger til, hvordan vi som samfund kan være med til at løse klimaudfordringerne – både i Danmark og i resten af verden.

CG Jensen har deltaget i Klimapartnerskabet for Anlæg og Byggeri, hvor adm. direktør, Michael S. Larsen, har været formand for Anlægsgruppen.

Anlægsgruppen har gennem de sidste fire måneder – lige som i de øvrige klimapartnerskaber – arbejdet målrettet med at udvikle konkrete forslag til regeringen om, hvilke indsatser der vil kunne bidrage til at nå målet om at reducere Danmarks CO2-udledning med 70 procent i 2030.

Her ser man blandt andet se et potentiale i at anvende nye, grønnere cementtyper og udskifte vognparken til at køre på el og biodisel.

Forslagene skal samtidig skabe udvikling og arbejdspladser gennem et konkurrencedygtigt, bæredygtigt erhvervsliv i en global verden.

Du kan læse klimarapporten her.