CG Jensen støtter struktørfaget

CG Jensen har sagt ja til at støtte en reklamefilm for struktørfaget, som 3F Rymarken har taget initiativ til. Ved at gå sammen kan vi forhåbentlig hjælpe hinanden med at tale bygge- og anlægsbranchen op.

CG Jensen har sagt ja til at støtte en reklamefilm for struktørfaget, som 3F Rymarken har taget initiativ til. Ved at gå sammen kan vi forhåbentlig hjælpe hinanden med at tale bygge- og anlægsbranchen op

Mange unge overvejer en erhvervsuddannelse – men ender alligevel i gymnasiet. Kun 18 procent af en ungdomsårgang vælger en erhvervsuddannelse.

Nogle gange rykker de unge dog efterfølgende på mavefornemmelsen. Lidt over tiende student tager efter gymnasiet en erhvervsuddannelse – for HF er det hver fjerde.

I CG Jensen har vi en lang tradition for at uddanne lærlinge. Vi glæder os over at kunne være med til at sikre næste generation i byggeriet og vi mener, at bygge- og anlægsbranchen har mange gode karrieremuligheder at tilbyde de unge.

De muligheder skal vi blive bedre til at fortælle om. I filmen kan du derfor blandt andet møde Jeppe Nedergaard Nielsen, som er en af vores mange struktørlærlinge.