Kom med Else Sørensen på job

80-årige Else Sørensen kunne for længst være gået på pension. Til daglig beriger hun dog CG Jensen med sine mange…

80-årige Else Sørensen kunne for længst være gået på pension. Til daglig beriger hun dog CG Jensen med sine mange kompetencer, så hun i dag både hjælper til i bogholderiet og i kantinen samt receptionen, når behovet måtte melde sig der. 

“Jeg mistede min mand for en del år siden og så synes jeg ærligt talt, at det blev dødssygt at gå derhjemme. Jeg kan godt lide at være en del af et team, det har jeg altid holdt af. Jeg synes, vi har en god ånd og et godt miljø. Folk har en afslappet holdning og man har en følelse af at være en del af en familie. Det kan jeg meget godt lide.” 

Vi følger den flyvende oldemor til ni oldebørn i 10. afsnit af serien På job med CG Jensen. Her kommer vi også med til Elses 80 års fødselsdag.

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien På Job Med vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på.

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Stor tak til Else for, at vi måtte følge hende en dag på jobbet.