Lokal 1. klasse besøger Letbanebyggeriet

CG Jensen er i gang med at opføre et kontrol- og vedligeholdelsecenter i Glostrup. Det er herfra, man fremover vil styre driften af den kommende Hovedstadens Letbane. Byggeriet fik i dag besøg af 1.A fra Lindehøjskolen i Herlev.21 elever var med deres lærere kommet for at høre byggeleder Sabine Svendsen fortælle om den kommende drifts-bygning, og hvordan den bliver […]

CG Jensen er i gang med at opføre et kontrol- og vedligeholdelsecenter i Glostrup. Det er herfra, man fremover vil styre driften af den kommende Hovedstadens Letbane. Byggeriet fik i dag besøg af 1.A fra Lindehøjskolen i Herlev.

21 elever var med deres lærere kommet for at høre byggeleder Sabine Svendsen fortælle om den kommende drifts-bygning, og hvordan den bliver bygget.

Undervejs var de små elever tydeligvis spændte og nysgerrige. Én var meget interesseret i, hvordan man bygger en rigtig kran – og en anden spurgte, om det er CG Jensen, der har bygget alle huse i hele Danmark.

Efter byggelederens præsentation af byggeriet, var det tid til at komme ud og se en rigtig byggeplads. Alle fik hjelme og veste på, og fra en udsigtspost fortalte byggeleder Sabine Svendsen mere om byggeriet, og børnene kunne se bygningen helt tæt på.

Også de høje kraner vakte begejstring hos mange af de små måske kommende byggefolk.