På job med diamantborer Christian Kofod

I 12. afsnit af serien ’På Job Med’ følger vi diamantborer i division Betonrenovering, Christian Kofod, der er ekspert i at bore huller; hvad enten der skal gøres plads til ventilation, sprinkleranlæg, afløb eller noget helt fjerde.

Med sin ekspertise og mangeårige erfaring er der ikke den opgave, Christian ikke kan løse – og herudover bidrager han til det sociale sammenhold i CG Jensen på forbilledligvis, da han altid kommer rundt på CG Jensens byggepladser med højt humør og faglig stolthed.

”Jeg kan godt lide at komme rundt – både til private kunder og til kollegaer i CG Jensen. Jeg kan godt lide at arbejde i CG Jensen, da det er en flad organisation og vi alle kan tale sammen – uanset niveau. Det er vigtigt for mig”, siger Christian Kofod.

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien På Job Med vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på.

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Stor tak til Christian for at vi måtte følge ham en dag på jobbet.