Rejsegilde på Letbane-hjertet

I dag kunne vi markere færdiggørelsen af første etape af det kommende kontrol- og vedligeholdelsescenter i Glostrup, hvorfra letbanedriften skal styres

Bygherren Hovedstadens Letbane havde inviteret CG Jensens håndværkere og byggeledelse til rejsegilde for at sige tak for en god indsats på byggeriet, der kommer til at udgøre hjertet af den kommende Hovedstadens Letbane.

“Jeg vil gerne sige mange tak til CG Jensen. Det er jeres fortjeneste, at vi står her i dag”, sagde bestyrelsesformand for Hovedstadens Letbane, Jakob Thomasen, der var den ene af dagens to talere.

Efter talerne hejste CG Jensens byggeledelse og ejerkredsen i Hovedstadens Letbane tre kranse i fællesskab.

Ny arbejdsplads på vej
Kontrol- og vedligeholdelsescentret kommer til at rumme værksteder samt rengørings- og lagerfaciliteter, så den daglige letbanedrift kan sikres.

Samtidig kommer centret til at huse letbanens fremtidig administration. Det betyder, at godt 250 ansatte kommer til at have deres daglige gang i huset.

Det nye Kontrol- og vedligeholdelsescenter kommer til at ligge midt på letbanestrækningen mellem Lyngby i Nord og Ishøj i Syd.

FLERE NYHEDER

1. spadestik ud for Ballerup Station

Byggeri Vest har i går afleveret et p-hus på Horsens Havn, der forhåbentlig bliver til stor nytte for Havnetrekantens beboere og brugere, der inde i huset også finder en vasketunnel og et bilplejecenter. "Huset er afleveret en måned før tid, og vi takker for et særdeles glimrende samarbejde med CASA Group og ønsker dem tillykke med [...]