CG Jensen åbner op for udlejning af 105 studielejligheder på Odense Havn

28-08-2018CG Jensen åbner op for udlejning af 105 studielejligheder på Odense HavnVil man gerne have, at ens børn skal have det bedste af det bedste med ordnede boligforhold, trygge rammer og samtidig lige ved siden af uddannelsen, så er lejlighederne på Tværkajen det helt rigtige valg. Tværkajen bliver opført på en af de bedste beliggenheder på […]

Vil man gerne have, at ens børn skal have det bedste af det bedste med ordnede boligforhold, trygge rammer og samtidig lige ved siden af uddannelsen, så er lejlighederne på Tværkajen det helt rigtige valg.

Tværkajen bliver opført på en af de bedste beliggenheder på Odense Havn for enden af havnebassinet ved Pakhuskajen.

Lejlighederne i Tværkajen rummer mange fine og spændende detaljer – alle har altan, og en del af lejlighederne har udsigt henover Odense Kanal. Lejlighederne er alle indrettet med alt tænkeligt udstyr, der er cykelparkering i aflåst område, og på toppen af bygningen er der en stor fælles tagterrasse med en pragtfuld udsigt.

Studielejlighederne ligger kun fire blokke fra det nye gratis havnebad med tilhørende sauna, og i det hele taget er der godt gang i byudviklingen på Odense Havn. For nylig meddelte kokken og iværksætteren Brian Matzen eksempelvis, at han starter restaurant ude i et tidligere træpakhus i området.

Man kan som studerende skrive sig op til lejlighederne via linket her. Lejlighederne forventes at stå indflytningsklar den 1. februar – lige til studiestart.  

Det er CG Jensen og Fyns Erhvervsrevision, der er gået sammen om projektudviklingen på Odense Havn. De attraktive kvadratmeter opførtes i samarbejde med CG Jensens fynske søsterselskab Kissendrup A/S, der står for jord-, kloak- og betonarbejdet samt elementmontagen. 

Der er godt 6000 studerende i området, og de 105 lejligheder forventes at blive udlejet hurtigt.  

 

Tilbage til oversigt