CG Jensen fejrer ny højde-rekord med kage

Et af CG Jensens betonsjak har opført CG Jensens højeste bygning til dato.

Et af CG Jensens betonsjak har opført CG Jensens højeste bygning til dato.

Bygningen er på 20 etager inklusive kælder og stue og udgør et af de to tårne i den nye bydel Rødovre Port.

Ikke nok med, at bygningen er den højeste opførte i CG Jensens historie, den er også opført på kortere tid takket være optimerede arbejdsgange.

“Det har været et verdensklasse-sjak. Det har gjort, at jeg har kunnet holde fokus på min del – som for eksempel økonomi over for leverandører”, siger byggeleder Sabine Bachmann om indsatsen og uddyber:

“Sjakbajsen har løbende optimeret arbejdet. Vi har blandt andet kunnet køre ren montage, der ikke har været bremset af serviceløft som elementmørtel og så videre, da tingene har været hejst op forud for montagen.”

Sjakket består af ni mand inklusive kranfører. I dag blev indsatsen fejret med tre store kager, der rækker til 150 personer, så der er kage nok til alle på byggepladsen.

“Kagerne vækkede stor begejstring”, fortæller byggeleder Sabine Bachmann, der står bag bag bestilling og design af kagerne.

Godt samarbejde

Det er ikke kun hastigheden, der har været styr på. Også kvaliteten i udførelsen har haft et stort fokus.

“Folkene har været gode til at gøre mig opmærksom på eventuelle fejl ved hjælp af fotodokumentation. Det betyder meget”, fortæller byggeleder Sabine Bachmann.

Det er med at nyde rekorden på Rødovre Port. Betonfolkene på Postgrunden kommer på et tidspunkt til at slå rekorden, da man her skal bygge fem tårne, hvoraf det højeste er 115 meter.