CG Jensen lærling glæder sig til DM i Skills

Når landets dygtigste erhvervsstuderende konkurrerer i Danmarksmesterskaberne i Skills fra på torsdag, er det med deltagelse af Andreas Creutzberg, som er i lære som bygningsstruktør i CG Jensen.

Når landets dygtigste erhvervsstuderende konkurrerer i Danmarksmesterskaberne i Skills fra på torsdag, er det med deltagelse af Andreas Creutzberg, som er i lære som bygningsstruktør i CG Jensen.

”Jeg glæder mig meget til konkurrencen, og jeg er meget, meget spændt. Jeg kan mærke, at jeg næsten ikke kan sove om aftenen, og jeg har næsten ikke tænkt på andet den sidste tid. Jeg tror, at det, der kommer til at bære os igennem, er adrenalin.”

Sådan siger 22-årige Andreas Creutzberg, der sidste efterår vandt de sjællandske regionsmesterskaber i Skills sammen med sin makker Simone. Nu er tiden kommet til Danmarksmesterskaberne, som finder sted i Høng Hallen i Kalundborg Kommune fra den 28. til den 30. april.

For tiden er Andreas på skolebænken på EUC Sjælland og har travlt med at øve sig op til weekendens Danmarksmesterskab.

”Min makker Simone og jeg knokler rigtig hårdt hver dag på skolen, hvor vi øver os i at bygge pylon. Vi er de første, der møder ind på skolen hver dag og de sidste, der går hjem.”

Det bliver i familien

Andreas Creutzberg var ellers tæt på at være færdiguddannet landmand, da han for få år siden skiftede uddannelsesretning og valgte at følge i både sin fars og brors fodspor som bygningsstruktør. De er også begge ansat i CG Jensen – og faktisk er alle tre familiemedlemmer tilknyttet byggeriet af Postbyen i København, hvor Andreas’ far er sjakbajs.  

På byggepladsen Postbyen i København har formanden Johnny Villadsen kun ros til overs for sin unge lærling, som hører til de absolut dygtigste blandt de mange lærlinge, han har haft under sine vinger gennem tiden.

”Andreas er hamrende dygtig, videbegærlig og altid mødestabil. Jeg og resten af sjakket er mere end stolte af, at Andreas skal repræsentere CG Jensen ved DM i Skills.”

Forleden sendte P4 Sjælland et interview med Andreas som optakt til DM i Skills. Det kan du høre i nedenstående link, 134 minutter inde i udsendelsen.

CG Jensen er i øvrigt hovedsponsor på DM i Skills.

Dagene byder på masser af inspiration til de mange muligheder, som erhvervsuddannelserne rummer og alle er velkommen til at lægge vejen forbi.