CG Jensen leverer bundsolidt regnskab for 2017

09-04-2018CG Jensen leverer bundsolidt regnskab for 20172017 har været et særligt år for CG Jensen. Ikke alene kunne vi fejre 10 års jubilæum, vi slog også vores hidtidige rekord i både omsætning og overskud. CG Jensen har således omsat for 1,38 milliarder kroner, hvilket er en stigning på godt 31 procent i forhold til 2016. […]

2017 har været et særligt år for CG Jensen. Ikke alene kunne vi fejre 10 års jubilæum, vi slog også vores hidtidige rekord i både omsætning og overskud. CG Jensen har således omsat for 1,38 milliarder kroner, hvilket er en stigning på godt 31 procent i forhold til 2016.

Og takket være en gedigen byggestyring og et stærkt internt samarbejde mellem de enkelte fagdivisioner har vi fortsat kunnet præstere en flot overskudsgrad samt et solidt overskud før skat på 110 millioner kroner.

”At vi kan tilbyde vores kunder en af landets største egenproduktioner samt en elegant byggestyring, er en væsentlig del af forklaringen på vores stærke position i dag.  Vi udfører størstedelen af jobbene med eget materiel og egne folk; hårdtarbejdende, dygtige og loyale medarbejdere, der gennem årene har opbygget essentiel erfaring og ekspertise, som de kan omsætte i solidt forankrede teams, der supplerer hinanden fagligt godt”, siger adm. direktør Michael S. Larsen, om det pæne resultat.

God planlægning sikrer gode resultater

Mange kunder vender da også tilbage med nye opgaver, og CG Jensen værdsætter det gode samarbejde, man gennem en årrække har opbygget med både offentlige og private kunder.

”At vi lykkes med vores hidtil bedste årsresultat skyldes ikke mindst vores dygtige medarbejdere, der hver dag tager bygherrens udfordringer på sig og hjælper med den bedst mulige opgaveløsning”, siger adm. direktør Michael S. Larsen og tilføjer:

”Af samme grund har vi i dag heller ingen rets-tvisterier om mangler. Når du henvender dig til os, skal du vide, at vi oprigtigt lægger os i selen for at give dig den kvalitet til tiden, du er stillet i udsigt. Ordentlighed er i øvrigt ikke bare vigtigt for kunden, men i høj grad for den virksomhedskultur, der i sidste ende er rygraden i vores resultater”.

Et nøgleord for CG Jensen er tidlig inddragelse. Med god planlægning og rettidig dialog med de involverede parter prioriterer vi at være med til at udvikle projekterne allerede i en tidlig fase, så vi kan tilrettelægge og udføre et slutprodukt af høj kvalitet og med en fornuftig projektøkonomi.

”Vi er taknemmelige over, at stadig flere vælger CG Jensen, at så mange ser os som et både trygt og kyndigt valg. Men vi tager aldrig den tillid for givet. Vi kan også blive endnu bedre. I 2018 vil vi derfor fortsætte med at levere og præstere netop det, som kunderne altid har krav på: Kvalitetsløsninger med rod i en tydelig virkelyst, der er professionelt forankret i faglighed, fællesskab og respekt”, siger adm. direktør Michael S. Larsen.

 

Tilbage til oversigt