Rejsegilde på Trekroner Kirke

06-04-2018Rejsegilde på Trekroner KirkeI disse måneder arbejder CG Jensen på højtryk for at færdiggøre den nye Trekroner Kirke. Fundamentet er lagt, murerne er kommet op i den endelige højde og opbygningen af taget er påbegyndt. Fredag den 6. april blev der afholdt rejsegilde på byggeriet, hvor der var et stort fremmøde og taler fra blandt andre […]

I disse måneder arbejder CG Jensen på højtryk for at færdiggøre den nye Trekroner Kirke. Fundamentet er lagt, murerne er kommet op i den endelige højde og opbygningen af taget er påbegyndt.

Fredag den 6. april blev der afholdt rejsegilde på byggeriet, hvor der var et stort fremmøde og taler fra blandt andre Pia Bille på vegne af menighedsrådet, Bendy Zimmermann på vegne af CG Jensen og Nicolai Overgaard fra Rørbæk og Møller Arkitekter.

Alle talerne havde fokus på den exceptionelle faglighed, som håndværkere har udvist under arbejdet med de organiske pladsstøbte betonløsninger, hvor indervægge krydser ydervægge, og hvor der ikke findes en eneste lige linje i bygningen.

Trekroner Kirke bliver en kirke man langt fra vil forbinde med en traditionel dansk kirke, der ved sine bugtende runde former bryder med den traditionelle danske kirkearkitektur.

Det er CG Jensens betondivision, der står for at opføre råhuset, imens CG Jensens ståldivision står for at opføre ståltaget.

Tilbage til oversigt