CG Jensen udvider banebro som led i Femern-forbindelse

26-03-2018CG Jensen udvider banebro som led i Femern-forbindelseCG Jensen udfører en sideudvidelse på en banebro ved Åmarksvej i Toreby på Lolland. Til opgaven står CG Jensen for betonarbejdet og skal foretage armering, forskalling og støbearbejdet på broudvidelsen. MT Højgaard, som er totalentreprenør på projektet, opfører broen som led i en større opgradering af skinnenettet fra Ringsted og […]

CG Jensen udfører en sideudvidelse på en banebro ved Åmarksvej i Toreby på Lolland. Til opgaven står CG Jensen for betonarbejdet og skal foretage armering, forskalling og støbearbejdet på broudvidelsen.

MT Højgaard, som er totalentreprenør på projektet, opfører broen som led i en større opgradering af skinnenettet fra Ringsted og sydpå i forbindelse med den planlagte Femern-forbindelse. Her skal i alt 26 nye skinnebroer opføres, og en del andre broer sideudvides eller renoveres.

Arbejdet starter i påskeugen, og herefter er tidsplanen meget stram otte uger frem. Det skyldes planlagte sporspærringer, som skal overholdes.

Arbejdet med banebroen i Toreby tager godt otte uger og ventes afsluttet mod slutningen af maj.

Bygherre: MT Højgaard

Entrepriseform: Fagentreprise

Kontraktsum: Oplyses ikke

Byggeperiode: 26. marts – 25. maj 2018

Tilbage til oversigt