CG Jensen monterer en tunnel i et af Aalborgs mest trafikerede lyskryds

12-09-2019CG Jensen monterer en tunnel i et af Aalborgs mest trafikerede lyskrydsCG Jensens division Anlæg Vest udfører jord-, kloak- og tunnelarbejder i et af Aalborgs mest trafikerede vejkryds. Her er divisionen i gang med at koble en ny tunnel på en eksisterende, da bygherren Aalborg Kommune gerne vil skabe et grønt område, hvor den underliggende å […]

CG Jensens division Anlæg Vest udfører jord-, kloak- og tunnelarbejder i et af Aalborgs mest trafikerede vejkryds.

Her er divisionen i gang med at koble en ny tunnel på en eksisterende, da bygherren Aalborg Kommune gerne vil skabe et grønt område, hvor den underliggende å igen bliver en del af byrummet ved Sønderbro.

“Vi er nået til det mest spændende punkt. Der er rigtig, rigtig meget vand i åen lige nu og det skal vi gerne have omlagt her i den sidste del af projektet, så vi kan få flettet den nye tunnel sammen med den eksisterende. Vi har lagt en plan sammen med bygherren og deres rådgiver og den tror vi på. Og så følger vi nedbør og vandstand hele tiden”, siger projektleder Jesper Juel Pedersen om opgaven.

God løsning på trafik

Vejkrydset er normalt meget trafikeret og utilgængeligt, men det er der også fundet en løsning på.

“Trafikken er omlagt, så trafik og byggeplads er adskilt på en rigtig fin måde, som både bilisterne og vi er rigtig tilfredse med”, forklarer Jesper Juel Pedersen.

Byggeperiode: April 2019- november 2019

Entrepriseform: Hovedentreprise

Bygherre: Aalborg Komme, By- og Landsskabsforvaltningen