CG Jensen ser et stort potentiale i Adserballe & Knudsen-makkerskab

CG Jensen Holding overtager Adserballe & Knudsen Holding den 1. juli 2021.Med overtagelsen forventer CG Jensen Holding at kunne imødekomme en stadig større efterspørgsel på kompetencer inden for træbyggeri og energirenovering som følge af tidens store fokus på bæredygtighed og klima.

CG Jensen Holding overtager Adserballe & Knudsen Holding den 1. juli 2021.Med overtagelsen forventer CG Jensen Holding at kunne imødekomme en stadig større efterspørgsel på kompetencer inden for træbyggeri og energirenovering som følge af tidens store fokus på bæredygtighed og klima.

”Vi har længe haft et ønske om at kunne tilbyde vores kunder et såkaldt tredjeben, nemlig træbenet, som vi ser som et rigtig godt supplement til vores øvrige kompetencer – herunder beton og stål”, siger adm. direktør i CG Jensen Holding, Michael S. Larsen og tilføjer:

”Vi tror på, at CLT og energirenovering bliver endnu mere efterspurgt fremtiden – og vi ser samtidig flere og flere byggesager, hvor man stiller krav om kombineret nybyggeri og renovering af den eksisterende ejendom. Med en tilføjelse af de nye kompetencer ser vi frem til at kunne servicere vores kunder i et endnu bredere omfang.”

Gearet til fremtidens totalentrepriser

CG Jensen Holding opkøbte tidligere i år 40 procent af teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen for i endnu videre udstrækning at kunne håndtere de rigtig store byggesager, hvor den tekniske del bliver stadig mere kompleks og omfangsrig.

Med overtagelsen af Adserballe & Knudsen udvider CG Jensen Holding nu paletten af kompetencer endnu engang.

”Adserballe & Knudsen er blandt de bedste i Danmark til træbyggeri – og vi forventer os en masse oplagte synergier af det kommende samarbejde, som vi og vores kunder til fulde kan drage nytte af. Der er ingen tvivl om, at vi ser ind i et marked, hvor der kommer flere, større og mere komplekse totalentrepriser – og her er det oplagt at gøre det nemmere for bygherren ved samlet at kunne tilbyde en bred palette af kompetencer”, siger adm. direktør i CG Jensen Holding, Michael S. Larsen.

Fra tilløb til fuld fart på samarbejde

Adserballe & Knudsen A/S og CG Jensen A/S hører begge under koncernen Jensen Gruppen og har gennem tiden haft flere samarbejder – blandt andet på projekter i Ørestad og Nordhavn.

Et endnu tættere samarbejde har længe været på tegnebrættet, men med overtagelsen af Adserballe & Knudsen sætter CG Jensen nu fart på ambitionerne om at tilegne sig kompetencer inden for træbyggeri.

”Adserballe & Knudsen har været firstmovers inden for træbyggeri i Danmark. Det har indimellem kostet dem at være pioner, men der er ingen tvivl om, at deres erfaring og ekspertise vil være særdeles efterspurgt i byggeriets grønne omstilling og vi glæder os til at samarbejde med deres kyndige og engagerede medarbejdere”, siger adm. direktør i CG Jensen Holding, Michael S. Larsen og tilføjer:

”Vi indleder det her samarbejde, fordi vi virkelig tror på det. Hvis ikke man dygtiggør sig inden for de kompetencer, som bliver efterspurgt i fremtiden, så sakker man på et tidspunkt bagud. Det ønsker vi ikke.”

Det tættere samarbejde bliver også hilst velkommen i Adserballe & Knudsen.

”Det er glædeligt, at vi nu kan se fremad efter et svært år. Vi ser ind i en ordrebog med mange spændende jobs, som vores dygtige medarbejdere er klar til at føre ud i livet – ikke mindst i et slagkraftigt samarbejde med CG Jensen,” siger adm. direktør i Adserballe & Knudsen A/S, Niels Jul Jakobsen.

Adserballe & Knudsen vil fremover være et søsterselskab til CG Jensen.

Firmaet vil fortsat have kontor på Ryttermarken i Farum.

For mere information kontakt

Stine Monrad Kollerup, kommunikationschef i CG Jensen på mail smk@cgjensen.dk eller på telefon 27 90 97 98