CG Jensen skal bygge træbrygge på Teglholmen

01-11-2019CG Jensen skal bygge træbrygge på TeglholmenFor By & Havn skal CG Jensens division Anlæg Vest bygge en træbrygge, som skal gå fra Bydelspladsen på Teglholmen og ud i Københavns Havn Der er tale om en træbrygge på cirka 15 gange 15 meter bygget på stålpæle og træpiller, hvor folk kan sætte sig og nyde […]

For By & Havn skal CG Jensens division Anlæg Vest bygge en træbrygge, som skal gå fra Bydelspladsen på Teglholmen og ud i Københavns Havn.

Der er tale om en træbrygge på cirka 15 gange 15 meter bygget på stålpæle og træpiller, hvor folk kan sætte sig og nyde det nye område.

CG Jensen har tidligere bygget en tilsvarende træbrygge ved Sydhavn Skole, som også har en flydebro. Men ifølge projektleder Palle Kristensen bliver den nye træbrygge uden flydebro, da havnebusserne sejler meget tæt forbi ved Teglholmen, og bølgerne derfor godt kan blive høje.

Trængsel på byggepladsen

Der er i den grad gang i byggeriet i området omkring Teglholmen i Sydhavnen lige nu og dermed også trængsel på byggepladserne. Det var meningen, at byggeprojektet skulle starte fredag d. 1. november, men på grund af at byggepladsen er optaget, kan Anlæg Vest ikke komme i gang til tiden.

Til gengæld er der tale om en type opgave, som de erfarne byggefolk har lavet mange gange før, så projektleder Palle Kristensen er sikker på, at den nye træbrygge nok skal stå færdig til tiden.

På ovenstående billede kan man se den tilsvarende træbrygge, som CG Jensen har bygget ved Sydhavn Skole.

Byggeperiode: 1. oktober 2019 – 30. april 2020

Entrepriseform: Hovedentreprise

Bygherre: By og Havn