CG lærling skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse

30-10-2019CG lærling skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelseByggebranchen mangler lærlinge. Derfor lancerer 3F og Dansk byggeri nu kampagnen ‘Gør noget, der gør noget’ i regi af Byggeriets Uddannelser.  Kampagnen består af en række videoer, der skal få flere unge til at vælge en praktisk uddannelse. I videoerne følger man unge, der er i lære […]

Byggebranchen mangler lærlinge. Derfor lancerer 3F og Dansk byggeri nu kampagnen ‘Gør noget, der gør noget’ i regi af Byggeriets Uddannelser. 

Kampagnen består af en række videoer, der skal få flere unge til at vælge en praktisk uddannelse. I videoerne følger man unge, der er i lære inden for forskellige fag som bygningsstruktør, murer og og tømrer.

Et af ansigterne på kampagnen er CG Jensens lærling Gry Månsson, der blev fulgt af et kamerahold fra morgen til aften på optagelsesdagen.

“Det var en god oplevelse og meget spændende at være med”, siger Gry Månsson, som opfordrer unge til at prøve de praktiske fag af.

“Det starter allerede i folkeskolen, hvor mange bare følger med strømmen og vælger det, som alle de andre gør. Og her går mange glip af chancen for at prøve et håndværk. Det er ærgerligt”, siger den unge lærling.

Kender du én, der vil i lære?

I CG Jensen mangler vi selv lærlinge. Både inden for anlægsstruktør- og bygningsstruktørfaget.

Hvis du kender nogen, der kunne være interesseret i at være lærling hos CG Jensen, må de meget gerne tage kontakt til lærlingekoordinator Mette Bach Christensen på telefon 27 74 41 48 eller på mail mbc@cgjensen.dk

Du kan se videoen med Gry Månsson her