CG Jensen skal opføre et p-hus i Horsens

29-04-2019CG Jensen skal opføre et p-hus i HorsensVores Byggeridivision skal for bygherren CASA opføre et 8.500 kvadratmeter stort p-hus på havnen i Horsens. P-huset kommer til at rumme 208 p-pladser og opføres i forbindelse med det nye byggeri ’Pakhusene’. ”Vi glæder os til at løse opgaven. Det er dejligt, vi har kompetencerne til at hjælpe […]

Vores Byggeridivision skal for bygherren CASA opføre et 8.500 kvadratmeter stort p-hus på havnen i Horsens.

P-huset kommer til at rumme 208 p-pladser og opføres i forbindelse med det nye byggeri ’Pakhusene’.

”Vi glæder os til at løse opgaven. Det er dejligt, vi har kompetencerne til at hjælpe andre i branchen”, siger områdechef Hans Jørn Kühn om ordren.

P-huset opføres via et effektivt, industrialiseret byggesystem, der sikrer en let og transparent konstruktion samt en kort byggetid. Et koncept, som CG Jensen med succes bygger efter – efter at have integreret søsterselskabet P-Plans aktiviteter i dets Byggeridivision i 2017.

CG Jensen opfører p-huset sammen med udvalgte samarbejdspartnere – herunder CG Jensens søsterselskab Kissendrup Entreprenør, som skal stå for jord- og kloakdelen.

Pakhusene består af 53 boliger og opføres med henblik på udlejning. Projektet kommer også til at rumme café, restaurant og fagforeningshus.

Byggeperiode:01-05-2019 – 01-05-2020

Bygherre: CASA

Entrepriseform: Totalentreprise

Tilbage til oversigt