Christiansborg Slotsplads blev indviet med rosende ord

30-01-2019Christiansborg Slotsplads blev indviet med rosende ordTerrorsikringen og forskønnelsen af Christiansborg Slotsplads er på plads, og det flotte resultat blev i dag fejret med en række taler. “Jeg vil gerne takke for en flot udførelse. Når jeg ser på pladsen, så er det med en god fornemmelse, og den er allerede blevet taget rigtig godt […]

Terrorsikringen og forskønnelsen af Christiansborg Slotsplads er på plads, og det flotte resultat blev i dag fejret med en række taler.

“Jeg vil gerne takke for en flot udførelse. Når jeg ser på pladsen, så er det med en god fornemmelse, og den er allerede blevet taget rigtig godt imod”, sagde folketingets formand, Pia Kjærsgaard, da hun i dag indviede Christiansborg Slotsplads  sammen med blandt andet kulturminister Mette Bock.

Fleksibilitet har været afgørende for resultatet

CG Jensen har været hovedentreprenør på projektet, der har budt på mange forudsete hændelser undervejs – herunder fundet af en hemmelig, underjordisk tunnel samt Prins Henriks begravelse, der betød, at vi måtte omprioritere nogle af arbejdsopgaverne undervejs i udførelsen.

”Det har været et spændende projekt at være med på. Der har været store krav til kvaliteten af brolægningen, og det er virkelig blevet en flot plads. Det er en tilfredshed i sig selv”, siger projektleder Rune Guldager Thomsen om det færdige resultat.

Tilbage til oversigt