Elementmontage godt i gang på rolighedsvej bycampus

På Frederiksberg har CG Jensen opstartet elementmontage på UMEUS, som kommer til at rumme 519 studieboliger

På Frederiksberg har CG Jensen opstartet elementmontage på UMEUS, som kommer til at rumme 519 studieboliger

”De store tårnkraner er kommet i sving, og elementmontagen er ved at komme godt i gang, upåagtet at der grundet corona har været lidt forsinkelse fra elementleverandøren,” fortæller projektchef Bo Christiansen fra CG Jensens Beton Øst.

Alle CG Jensens divisioner bidrager til opførelsen af det nye campusområde, som omkranses af Rolighedsvej, Bülowsvej, Åboulevarden og Den Grønne Sti.

“Vores division Jord, Kloak og Forsyning er nu ved at være færdige med første del af deres entreprise, så inden længe skal også byggepladsen ommøbleres lidt, så den bliver trimmet 100 procent til elementmontagen,” fortæller projektchef Bo Christiansen.

Han understreger, at projektet er begunstiget af, at der er et rigtig godt samarbejde mellem bygherre, rådgivere, leverandører og CG Jensen.

”Sammenholdt med det gode interne samarbejde på tværs af CG Jensens divisioner, giver det grobund for et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor det er en fornøjelse at møde ind på byggepladsen om morgenen,” fastslår Bo Christiansen.

CG Jensen opfører det nye Bycampus for ejendomsselskabet NREP. Det samlede areal bliver på over 20.000 kvadratmeter.

Råhuset til UMEUS skal stå klar til oktober, og senere følger opførelsen af bebyggelsen Noli, som kommer til at rumme 158 forsker- og iværksætterboliger.

Rolighedsvej Bycampus kommer desuden til at omfatte skole, idrætshal, grønne områder, stræder og parkeringskælder.

I billedgalleriet øverst kan man se, hvordan UMEUS så småt begynder at tage form. På billede nr. 4 anes øverst i højre hjørne påbegyndelsen af den nye Franske Skole, som CG Jensen ligeledes er i gang med at opføre råhuset til for Arpe & Kjeldsholm A/S. Skolen kommer til at hedde Ny Prins Henrik Skole.

Du kan se, hvordan det færdige projekt kommer til at se ud herunder: