Komplekst boligprojekt i Sydhavn afleveret til tiden

05-08-2019Komplekst boligprojekt i Sydhavn afleveret til tidenDen 15. juli kunne de sidste beboere flytte ind i boligkomplekset Myrholm på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn. Dermed er det lykkedes CG Jensens division Byggeri at overdrage de 212 boliger til aftalt tid – til trods for projektets størrelse og kompleksitet. “Et par år med fuld fart er […]

Den 15. juli kunne de sidste beboere flytte ind i boligkomplekset Myrholm på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn.

Dermed er det lykkedes CG Jensens division Byggeri at overdrage de 212 boliger til aftalt tid – til trods for projektets størrelse og kompleksitet.

“Et par år med fuld fart er gået, og vi har nu opført og overdraget 212 boliger, 2 beboerlokaler, 2 erhvervslokaler, 1 parkeringskælder med semi-automatisk anlæg og et smukt gårdrum – præcis som aftalt i TE-kontrakten”, siger projektchef Michael Vestergaard om afleveringen.

Sagen er udført i samarbejde mellem hele fem CG Jensen divisioner – i større og mindre omfang, og bygherren NPV har udtrykt stor glæde ved samarbejdet og det resultat, de har modtaget.

“Der skal lyde en stor ros til alle involverede parter. Og også et tak for samarbejdet til bygherre, leverandører, entreprenører og rådgivere”, slutter Michael Vestergaard.