På job med lærling Mads Einfeldt

I 17. afsnit af serien ‘På job med’ følger vi bygningsstruktørlærling Mads Einfeldt, der sammen med sine kollegaer er ved at udvide Plejecenter Sjælsø i Birkerød.

Mads Einfeldt læste oprindeligt til præst, da et dødsfald i den tætte familie ramte ham. Her fik han brug for en frisk start og blev rådet til prøve byggebranchen. Det fik ham tilbage på sporet.

“At studere teologi er utrolig, utrolig, utrolig mange timers terpen og læsen. Jeg tror, jeg havde brug for noget helt konkret, noget fast – og det har du i hvert fald inden for vores fag: Du har faste mødetider, faste opgaver og faste kollegaer. Så den mulighed for at kunne have noget håndgribeligt at kunne tage fat i har nok gjort, at jeg har kunnet generhverve min hverdag”, fortæller han.

Mads Einfeldt havde mulighed for at læse til konstruktør, men valgte først at gå i lære som bygningsstruktør.

“Ligesom når vi bygger, så er det jo vores fundament, der skal fungere og passe – og det tror jeg også, det gør inden for uddannelser, så jeg er startet med at blive lærling som struktør og så senere hen vil jeg bygge videre på den.”

I videoen kan du høre mere om, hvad Mads sætter pris på ved byggeriet.

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien ’På job med’ vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på.

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Stor tak til Mads for, at vi måtte følge ham en dag på jobbet.